Lorelai Moşneguţu, fata fară mâini care cântă la pian, l-a impresionat pe Gigi Becali! Dan Negru a făcut anunţul

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/03/2017, 08:51
Lorelai Moşneguţu, fata fară mâini care cântă la pian, l-a impresionat pe Gigi Becali! Dan Negru a făcut anunţul GALERIE FOTO

Toată România vorbşte acum de Lorelai Moşneguţu, fetiţa care a reuşit să impresioneze toată ţara cu talentul ei. Nu puţini au fost cei care s-au oferit să-i dea ajutor, ca talentul ei să nu se risipească.

Legătura dintre Lorelai Moşneguţu, fata fără mâini care cântă la pian, şi Gigi Becali. I-a dăruit un scaun special cu care să se deplaseze

Prezentatorul de televiziune Dan Negru şi-a amintit de momentul în care Lorelai Moşneguţu a participat la emisiunea „Next Star”, de la Antena 1, acolo unde fetiţa a primit un scaun special cu care să se deplaseze. Cel care i-a asigurat sprijin a fost omul de afaceri Gigi Becali.

„Am revăzut-o aseară la „Romanii au talent” pe Lorelai , fetiţa fără mâini care cânta la pian şi mi-am amintit ca atunci când i-am povestit lui Gigi Becali povestea ei, i-a sărit imediat în ajutor… Habar n-am cum e Gigi ca business-man, ca politician sau ca om de fotbal, dar multe dintre bucuriile făcute unor copii la NexT Star i se datorează! Adică , nu eşti bun de nimic dacă eşti bun doar pentru tine…”, a dezvăluit Dan Negru.

O poveste cutremuătoare de viaţă şi un exemplu pentru noi, toţi

Lorelai a fost abandonată în maternitate de cea care i-a dat viaţă şi, de atunci, Viorica Pârvan, asistent maternal, i-a devenit mamă. Aceasta o încurajează în toate proiectele sale şi este sigură că destinul copilei este unul cu totul special. Femeia, de un optimism incredibil, a fost cea care a transmis aceste stări şi lui Lorelai, dar şi celeilalte fetiţe cu handicap pe care mami Vio a luat-o în plasament. Pe lângă talentul său muzical, Lorelai a scris până astăzi nu mai puţin de 4 cărţi, printre care „Zâmbet de înger” şi “Eroii, iubirile mele”. Lorelai scrie cu degetele de la picioare, fie cu pixul pe hârtie, fie direct pe tastele laptop-ului, iar lipsa mâinilor nu o deranjează absolut deloc.

Vrea ca pe viitor să înfiinţeze o fundaţie pentru copiii cu handicap

„Bunica şi mami îmi tot scriau poezii şi mă gândeam de ce să le scriu şi eu? Şi apoi am început cu un vers, două, strofe şi apoi poveşti, de la o pagină la alta şi mai multe“, a spus Lorelai, care ar vrea ca pe viitor să înfiinţeze o fundaţie pentru copiii cu handicap.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×