Lovitură pentru Cristian Boureanu. Tribunalul a luat decizia în privinţa Ioanei

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
12/03/2018, 11:37
Lovitură pentru Cristian Boureanu. Tribunalul a luat decizia în privinţa Ioanei
La doi ani de când a fost filmat în plin scandal cu tatăl ei, pe stradă, Ioana Boureanu face ravagii pe plajă, în costum de baie. Fiica lui Cristian Boureanu este pe cât de frumoasă, pe atât de rebelă. Adolescenta adoră să se pozeze în ipostaze provocatoare, iar imaginile cu ea au făcut deliciul publicului de fiecare dată.

Astfel, bărbatul a pierdut custodia Ioanei, decizia fiind definitivă. Înainte de acest moment, acesta avea custodia exclusivă a fiicei sale, Ioana, iar mama ei îi plătea pensie alimentară, scrie Libertatea.

În aprilie 2017, judecătorii au decis ca ambii părinţi să aibă custodie comună, însă mama va acoperi cheltuielile minorei.

Irina Boureanu a făcut apel şi a câştigat, acum, judecătorii au decis ca ea să aibă custodie exclusivă asupra minorei.

„Admite apelul. Schimbă în parte sentinţă civilă apelată în sensul că: dispune exercitarea autorităţii părinteşti asupra minorei B.I., născută la data de …, exclusiv către mamă. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei civile apelate. Obligă intimatul la plata către apelantă a sumei de 1.520 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxa judiciară de timbru şi onorariu avocat. Definitivă”, se precizează în minuta şedintei de săptămâna trecută.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×