Mai mulţi bani pentru primării, după rectificarea bugetară!

Mirela Apostol   
în Hotnews
26/07/2015, 10:36
Mai mulţi bani pentru primării, după rectificarea bugetară!

Guvernul va aproba marţi prima rectificare bugetară din acest an. Primăriile şi consiliile judeţene sunt printre principalii beneficiari, cu o suplimentare de 1,3 miliarde de lei.

Guvernul va aloca sume consistente şi pentru Ministerul Apărării, dar şi pentru înfiinţarea unui cimitir în Rusia, în memoria ostaşilor căzuţi la datorie la Stalingrad, în al doilea Război Mondial. În plus, fondul de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale va fi suplimentat cu trei milioane de lei.

ANUNŢ ŞOC. Se RETRAGE din TELEVIZIUNE! Nu a mai REZISTAT la scandaluri! 

Bani mai mulţi pentru penitenciare, la rectificarea bugetară. Guvernul va aloca Ministerului Justiţiei peste 4,3 milioane de lei pentru îmbunătăţirea condiţiilor din penitenciare şi reintegrarea deţinuţilor. Cea mai mare sumă îi revine penitenciarului pentru minori de la Bacău – 3,5 milioane de lei.

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ! 

Tot la rectificare, Ministerul Apărării primeşte permisiunea să încheie contracte de până la 650 de milioane de lei pentru repararea echipamentelor militare, echivalentul a 144 de milioane de euro. Ministerul va beneficia şi de 689 de mii de lei pentru înfiinţarea unui cimitir al militarilor români căzuţi la Stalingrad şi Cotul Donului, în al doilea Război Mondial. Aprobările obţinute din partea Rusiei îşi pierd valabilitatea în noiembrie 2015.

Cătălin Măruţă, anunţ făcut în direct: După opt ani împreună, ne despărţim! 

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×