Dovada că între Marian Ionescu de la Direcţia 5 şi Alina Crişan e… pasiune! Avem imaginile! Ce îi face cântăreţei pe scenă!

în Femei frumoase
29/12/2017, 20:00
Dovada că între Marian Ionescu de la Direcţia 5 şi Alina Crişan e… pasiune! Avem imaginile! Ce îi face cântăreţei pe scenă! GALERIE FOTO

Marian Ionescu a fost perceput mereu ca un adevărat Don Juan. Relaţia cu ştirista Octavia Geamănu, însă, părea a-l fi liniştit pe eternul Casanova al muzicii româneşti. Deşi au mai părut zvonuri privind unele infidelităţi ale artistului, acestea nu au putut fi probate niciodată. 

Asta până acum, când tabloidele a publicat o serie de fotografii în care liderul formaţiei Direcţia 5 pare a se săruta cu Alina Crişan într-un restaurant din Capitală. Blonda, care a avut relaţii cu DJ-ul DDY Nunes şi cu un alt crai renumit al Bucureştilor, Alex Piţurcă, nu pare deranjată de statutul de bărbat însurat al lui Marian Ionescu şi nici de faptul că acesta are un copil cu Octavia Geamănu.

În sprijinul imaginilor publicate, noi vă prezentăm un alt set de fotografii extrem de… grăitoare! Ele au fost realizate la concertul susţinut de Direcţia 5 la Sala Palatului nu cu multă vreme în urmă, când trupa a şi lansat albumul „Happy Day”. Pe lângă invitatul special Adi Sînă, pe scenă a urcat şi… aţi ghicit! Alinaaaaa Crişaaaaan! 

Ceea ce este şi mai interesant este faptul că de-a lungul apariţiei ei, blonda nu şi-a dezlipit ochii de la Marian Ionescu. Aşa cum reiese şi din imaginile pe care vi le prezentăm, publicate de iconcert.ro, nici liderul de la Direcţia 5 nu a fost deloc indiferent. De fiecare dată el se uită insistent, cu jind, spre frumoasa solistă. Poate părea un joc scenic sau doar intrarea în atmosfera electrizantă şi pasională a concertului, dar în lumina ultimelor informaţii apărute par mai degrabă dovezile că între cei doi există, cel puţin, o atracţie specială! Atât de puternică încât, la un moment dat, Alina renunţă la sacou fiindu-i prea…cald!  VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIE FOTO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×