Mesajul ULUITOR al prietenei Adelinei: ”Dumnezeu nu doarme!”

Cristian Blanuta   
în Hotnews
06/01/2016, 13:47
Mesajul ULUITOR al prietenei Adelinei: ”Dumnezeu nu doarme!”

Raluca Macovei a fost una dintre cele mai bune prietene ale Adelinei Pestritu. Dupa ce Andreea Mantea s-a reintors la Kanal D, iar Adelina a ramas pe dinafara, Raluca Macovei o sustine pe Andreea, transmitandu-i un mesaj de incurajare.

De aceasta data, Raluca este de partea Andreei si o sustine, dupa ce a revenit la Kanal D, felicitand-o pe o retea de socializare: ”Felicitari din toataaaaaa inima Andreea! Sa dea Dzeu sa fii 100 de ani acolo unde erai si unde ti a fost locul”.

 

Multa lume este bucuroasa de revenirea Andreei Mantea, aceasta a primit zeci de mesaje de incurajare si felicitari. De asemenea, unii dintre prietenii virtuali ii transmit Ralucai ca in sfarsit a fost razbunata si o indeamna sa spuna cum a ajuns Adelina sa prezinte emisiunea. ”Raluuuu Dzeu nu doarmeeeee si te a razbunat. Ai tacut mereu fara sa zici ceva urat de ea ,dar ar trebui sa spui cum a ajuns Adelina sa preia wowbizul. si de ce s a intors roata!!de ce taci?????? Nu mai acoperi o pers ce se da altceva decat este!!!!!te pup”, ii scrie una dintre prietenele virtuale.

Marul discordiei ar fi fost Florin Salam

Motivul pentru care Adelina Pestritu si Raluca Macovei nu si-ar mai vorbi ar fi fost Florin Salam. Adelina nu a dorit sa-si asocieze numele cu Florin Salam, cel despre care se spunea ca ar fi fost iubitul Ralucai la acea vreme.

Mai mult, fosta prezentatoarea TV si-a pus prietena sa aleaga intre ea si celebrul manelist. Cum nu ea a fost cea preferata, Adelina i-a spus “adio” Ralucai fara remuscari.

Cele doua au impartit si bune si rele timp de opt ani de zile.

Sursa: Cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×