dulci nebuniidulcinebunii.ro

Cum arată Micul Hercule în 2017! Giuliano Stroe este acum adolescent, iar muşchii lui s-au lăsat deja şi zici că au dispărut

micul hercule, giuliano stroe,galerie foto,micul hercule acum,giuliano stroe acum, poze micul hercule, imagini micul hercule

Giuliano Stroe a devenit cunoscut în 2011, când a lăsat întreaga România, dar şi toată Planetă fără cuvinte. A fost desemnat "cel mai puternic băieţel din lume" şi a primit supranumele de Micul Hercule.

Bineînţeles, controversele nu au lipsit. Pe de o parte, unii apreciau forma fizică a micuţului băieţel din judeţul Olt. Pe de altă parte însă, alţii arătau cu degetul spre tatăl lui Giuliano, considerându-l vinovat şi acuzându-i că i-a distrus viaţa fiului său. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!

Anii au trecut şi, acum, în 2017, Micul Hercule s-a făcut mare. Copilul care a "speriat" Planeta este acum adolescent şi arată complet schimbat, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

A lăsat-o mai moate cu antrenamentele şi muşchii lui s-au cam lăsat, semn că tatăl lu Giuliano a ascultat într-un final de sfaturile contestatarilor. Chiar şi aşa, tânărul oltean nu poate sta departe de sport, antrenându-se de ceva vreme la un club profesionist de box. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO!