Mihai Chiţu a cîştigat “Vocea României”! A pus mîna şi pe 100.000 de euro

Răzvan Scarlat   
în Reality show
27/12/2013, 09:15
Mihai Chiţu a cîştigat “Vocea României”! A pus mîna şi pe 100.000 de euro

Mihai Chiţu a cîştigat VOCEA ROM NIEI 2013 şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Acesta este cel de-al treilea artist care cîştigă show-ul „Vocea României”, după Ştefan Stan şi Julie Mayaya.

În marea finală s-au luptat Sânziana Niculae, Adrian Nour, Marius Marin şi Mihai Chiţu. Elevii lui Marius Moga, Smiley, Loredana şi Horia Brenciu au cucerit scena şi s-au luptat să demonstreze publicului că merită titlul de „Vocea României”.

În urma voturilor telespectatorilor, Mihai Chiţu a fost cîştigătorul trofeului „Vocea României” şi al marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Pe locul al doilea în finala „Vocea României” de la Pro TV s-a situat Sânziana Niculae, pe locul al treilea – Adrian Nour, iar pe poziţia a patra – Marius Marin.

„Am venit la fiecare preselecţie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasă şi de la primul şi de la al doilea. Pe al treilea l-am cîştigat. Vă mulţumesc din suflet. Mulţumesc <>, mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi care ne-au votat. Mie nu-mi vine să cred ce mi se întîmplă”, a declarat Mihai Chiţu după anunţarea rezultatelor.

În cadrul marii finale a show-ului „Vocea României”, care a durat circa patru ore, Mihai Chiţu a încîntat juriul, publicul şi telespectatorii cu trei piese. Mihai Chiţu a interpretat singur piesa „Caruso” (Lara Fabian). Totodată, Mihai Chiţu a cîntat împreună cu Corina Chiriac un colaj de piese româneşti şi împreună cu antrenorul lui, Horia Brenciu, melodia „O sole mio”.

Finala „Vocea României” a fost presărată cu numeroase momente artistice, iar gazdele show-ului au fost Pavel Bartoş şi Nicoleta Luciu, conform mediafax.ro.

Invitaţii speciali ai show-ului au fost Corina Chiriac, care a cîntat cu marele cîştigător Mihai Chiţu, Bodo, solistul de la Proconsul, care a cîntat cu Sânziana Niculae, Sore, care a cîntat cu Adrian Nour, şi Paul Ciuci, solistul trupei Compact, care a cîntat alături de Marius Marin.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×