Eugenie Bouchard este frumoasă, dar verişoara ei atrage toate privirile! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
07/10/2017, 00:00
Eugenie Bouchard este frumoasă, dar verişoara ei atrage toate privirile! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Jucătoarea de tenis Eugenie Bouchard are o verişoară la fel de sexy ca ea. Mimi Bouchard are 21 de ani, este blogger şi vedetă de reality show în Marea Britanie. Tânăra blondă poate fi văzută în reality show-ul „Made in Chelsea”. Uimitoarea Mimi s-a născut în Toronto, Canada, la 16 iulie 1996. VEZI IMAGINILE SUS IN GALERIA FOTO.

Tânăra s-a mutat în Londra în urmă cu doar un an şi deja este vedetă de televiziune. A locuit prima dată în Fulham, apoi s-a mutat în Chelsea. Mimi adoră oraşul Chelsea, după cum a mărturisit pentru ziarul The Debrief. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Mimi Bouchard dă sfaturi despre sex

Tânăra are chiar şi o revistă online, Mimibee. Aici oferă sfaturi diverse şi scrie articole despre aproape orice, dar şi despre modă, dragoste, sănătate, fitness, ba chiar şi despre sex. Mimi ăşi pune amprenta pe fiecare articol publicat pe site.

Blogul ei a dus-o la festivaluri celebre, unde s-a întâlnit cu foarte multe vedete. Mimi este vara tenismenei Eugenie Bouchard, în vârstă de 23 de ani, care este pe locul 53 în lume şi care a câştigat trofeul de la Wimbledon în anul 2014. Spre deosebire de vara ei, Mimi recunoaşte că nu este foarte sportivă, ba chiar urăşte să facă mişcare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×