dulci nebuniidulcinebunii.ro

Galerie FOTO. ŞOC în showbiz! O vedetă din lumea modei A MURIT după ce a făcut infarct!

Galerie FOTO. ŞOC în showbiz! O vedetă din lumea modei A MURIT după ce a făcut infarct!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Raquel Santos, o tînără din Rio de Janeiro, Brazilia, care spera să ajungă un model celebru a murit în urma unui stop cardiac provocat, din cîte se pare, de o injecţie pentru eliminarea ridurilor, dar şi de un medicament.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI HALUCINANTE! DOAMNE, CUM A FOST POSIBIL!?

Santos, mamă a doi copii de 13, respectiv, 7 ani, era obsedată de aspectul său, în special al feţei, aşa că a apelat de nenumărate ori la chirurgia plastică. O prietenă de-a sa,  Debora Azevedo, a dezvăluit că Raguel ”era foarte interesată de felul în care arată şi ar fi apelat la orice pentru a-şi menţine look-ul”.

Mai mult, fotomodelul ar fi luat, de mai multe ori, Potenay, un medicament ilegal folosit în scopul optimizării performanţelor fizice. Poliţia investighează acum şi această pistă.

Apropiaţii acesteia spun că Santos ”fuma exagerat de mult şi că-şi injecta Potenay înainte de a merge la sala de antrenament”. Tot aceştia amintesc de o Raquel ”foarte fericită, prietenoasă şi plină de vise. Tot ce îşi dorea era să ajungă model!”

 

 
viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695