dulci nebuniidulcinebunii.ro

Foto. Nadia Comăneci e de nerecunoscut. Fosta gimnastă, criticată de stilişti

Nadia Comaneci, foto, gimnastica, cum arata Nadia Comaneci acum

Nadia Comăneci a ajuns la 56 de ani, dar se află într-o formă fizică de invidiat.

Marea legendă a gimnastcii mondiale, Nadia Comăneci, a participat la un eveniment monden şi i-a surprins pe toţi cei care erau de faţă. Românca a ajuns la 56 de ani, dar arată la fel de bine ca în tinereţe, doar că şi-a schimbat look-ul.

Prima gimnastă din lume care a obţinut nota zece într-un concurs olimpic s-a vopsit blondă. Dacă în tinereţe apela la culori închise pentru a-şi vopsi părul, lucrurile s-au schimbat cu trecerea anilor. Nadia Comăneci apelează la culori calde pentru a-şi pune în evidenţă trăsăturile. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Vestimentaţia Nadiei, criticată

La evenimentul monden la care a participat, Nadia Comăneci a ales să poarte o rochie albă strâmtă, scurtă, iar pe deasupra o geacă din piele neagră. La ochi o pereche de ochelari de soare şi în picioare nişte pantofi decupaţi de culoare neagră, dar stilul vestimentar al fostei gimnaste nu a impresionat. "Chanel spune că, atunci când înaintezi în vârstă, poţi purta cu încredere fustă, câtă vreme picioarele sunt ultimele care îmbătrânesc. La Nadia se sinmte totuşi nevoia unui colant şi a unei rochii nu atât de stretch. O fustă conică şi o bluză elegantă erau opţiuni mai bune", a spus stilistul Ovidiu Buta pentru verdict.ro.