“Andra Turcanu mi-a propus 3 tinute pentru ziua cea mare, sunt foarte incantata de tot ce s-a intamplat la prima mea vizita in showroom-ul LOULOU, acolo unde am ales impreuna materiale, mi-a aratat schite, chiar am si probat cateva modele de rochii de mireasa. Sunt nerabdatoare sa ajungem la deciziile finale, sa incepem rochiile si sunt sigura ca va iesi ceva extraordinar din mana Andrei pentru ca stiu ca este o adevarata profesionista”, declara Sandra Mutu la ANTENA STARS!

Sotia lui Adrian Mutu a fost luata prin surprindere de prima propunere vestimentara facuta de Andra Turcanu: “I-am propus Sandrei pentru primul eveniment al zilei, pentru botez, o salopeta. Ea are stilul latino, asa ca as vedea-o imbracata cu o salopeta cu un volan aplicat, as vedea o culoare tomnatica, dar deschisa in acelasi timp pentru ca este vorba despre botezul copilului”, explica fondatoarea LOULOU.

 

“Wow, nu m-as fi gandit, suna foarte bine, mi se pare o idée excelenta!”, a exclamat Sandra care vrea totusi sa pastreze misterul legat de rochiile de mireasa create de Andra Turcanu: “La biserica voi avea o rochie cu un aer clasic, usor regal, iar la petrecerea de seara voi avea o rochie mult mai indrazneata, mult mai sexy, care sa ma caracterizeze.”

Designer-ul Andra Turcanu dezvaluie cateva detalii din culisele crearii celor doua tinute: “Rochia pe care o va purta la cununia religioasa ii va pune in evidenta frumusetea si eleganta. Materialele pe care i le-am pregatit sunt spectaculoase, pretioase, toate sunt brodate manual, avem cristale Swarovski cusute manual, cateva zeci de mii de paiete cusute pe un singur metru de material, rochiile de gala se nasc prin multa migala si devin adevarate bijuterii”.

“Ador rochiile bijuterie, cu siguranta rochia de seara va avea multe aplicatii pe ea, chiar m-am indragostit astazi de una dintre rochiile pe care le-am probat in showroom-ul Loulou”, o completeaza Sandra Mutu.