dulci nebuniidulcinebunii.ro

Ce frumoasă e soţia lui Mihăiţă Neşu! Cum arată ACUM! GALERIE FOTO! E superbă!

Au trecut doi ani de la cînd Mihai Neşu s-a despărţit de fosta soţie, Maria. Aceasta parcă îşi retrăieşte a doua tinereţe, afişînd un look înfloritor.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

 

(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU MARIA! FOSTA SOŢIE A LUI NEŞU ARATĂ SUPERB!)

Conform cancan.ro, Maria le-a povestit prietenelor că este mai fericită ca niciodată, semn că relaţia în care este implicată de un an, merge de minune. În 2012, fostul jucător al Stelei a fost părăsit de soţia sa, alături de care a stat 11 ani. Maria a fost cea care a decis să rupă mariajul. Divorţul propriu-zis a avut loc în urmă cu un an, cînd fosta doamnă Neşu a cerut şi o parte din avere la partaj.

FOTO FIERBINTE! FLAVIA + DANI OŢIL = LOVE! "SÎNT ÎMPREUNĂ!"

 

Imagini incendiare! PRODANCA, GOALĂ COMPLET! Cum putea să arate acum 8 ani!!! AVEM FOTOGRAFIILE SECRETE! VEZI O GALERIE FOTO EXPLOZIVĂ! 

 

 

GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Ce transformare spectaculoasă! Cum arată micuţa campioană Larisa Iordache! Fetiţa inocentă e acum o DIVĂ!

Acum, Maria a revenit la numele său de domnişoara, Gherman, si se ocupă de afacerea pe care a pus-o pe picioare încă de acum cîţiva ani. Absolventă a Facultăţii de Arte Plastice, fosta nevastă a lui Mihăiţa Neşu desenează modele de pantofi, pe care mai apoi le vinde unei fabrici din Oradea.

GALERIE FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂ! Imagini direct din dormitor! “Îmi PLAAAACE!”

 

IMAGINI BOMBĂ! Gimnasta româncă s-a dezbrăcat total! Vezi o galerie foto INTERZISĂ MINORILOR! 

 

Ce-a CRESCUT! Micuta Cleopatra Stratan s-a facut mare!!! Galerie FOTO! E de NERECUNOSCUT!!!

 

FOTO ULUITOR! Cum ARĂTA DIVA Mihaela Rădulescu la 18 de ani! E NEMACHIATĂ şi cu părul V LVOI!

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663