dulci nebuniidulcinebunii.ro

Nici prietenele n-o mai recunosc pe Andreea Ibacka! Cum arată ACUM, la 4 ani după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

cabral, Andreea Ibacka, andreea patrascu, ibacka, sotie cabral

Andreea Pătraşcu a dispărut în 2013 din lumina reflectoarelor, odată cu terminarea emisiunii "Casa Ibacka", show pe care l-a prezentat alături de soţul ei, Cabral. Iar cei care nu au mai văzut-o de atunci vor avea, cel mai probabil, o mare surpriză!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Povestea de dragoste dintre Andreea şi Cabral pare a fi desprinsă dintr-un film hollywoodian. Totul a început în 2008. El venea după o căsnicie eşuată cu Luana, iar ea avea doar 22 de ani şi multe aspiraţii. Cabral era, bineînţeles, vedeta postului Acasă TV, unde prezenta "Poveştiri de noapte" şi, totodată, actor de telenovele. Tocmai terminase de filmat "Iubire ca în filme" şi se pregătea pentru un nou proiect. Era vorba despre "Inimă de ţigan", unde juca unul dintre rolurile principale alături de Nicoleta Luciu, Denis Ştefan şi o tânără debutantă, care urma să fie aleasă printr-un casting riguros. Aceasta s-a dovedit a fi Andreea Pătraşcu, studentă la vremea aceea la Finanţe-Bănci. Între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste care a culminat, în 2011, cu iminenta căsătorie.

Au colaborat şi pe plan profesional, fiind protagonişti, în 2013, ai emisiunii "Casa Ibacka", care avea să se dovedească, din păcate pentru ei, a fi un eşec pe linie, drept pentru care Andreea a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Acum, soţia lui Cabral se ocupă de blog-ul ei, din care câştigă bani frumoşi - nu la fel de frumoşi ca salariul lui Cabral, dar nici de aruncat -, şi uimeşte pe zi ce trece. Asta pentru că a slăbit enorm, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004