dulci nebuniidulcinebunii.ro

GALERIE FOTO. Nicoleta Luciu, GOALĂ la piscină! Costumul negru mulat a lăsat la vedere TOT!

Nicoleta Luciu a gasit o metoda extrem de interesanta, dar si eficienta pentru a-si modela trupul. Frumoasa bruneta s-a apucat de cateva luni de Aqua Gim.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINILE INCENDIARE CU NICOLETA LUCIU!

In fiecare dimineata merge la bazin pentru a-si tonfia organismul. Intr-un costum de baie negru, mulat pe formele de vis, Nicoleta si-a facut de zor exercitiile. Ba mai mult, in pauze, a facut spectacol, a dansat si s-a tinut de sotii, sau chiar s-a strambat la camera.

"Am venit inca de dimineata. Duc copiii la scoala si apoi vin la bazin si stam cate doua, trei ore. De trei luni m-am apucat de sportul asta. Momentan la kilograme sunt la fel, dar s-a dus stratul adipos si s-au format muschii. Pe picior am dat imediat jos ce imi doream sa dau, adica cei patru centimetri. Mi s-au dus aripioarele, e bine. Profit de orice ocazie sa stau cat de mult la bazin. Nu vreau sa treaca o zi in care sa nu fac miscare. Si duminica merg in parc cu cei mici, deci, tot miscare.", a spus Nicoleta Luciu.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo