Aşa arăta Nicoleta Luciu anul trecut! Toţi au spus că s-a îngrăşat şi mai mult între timp. Cum a apărut acum la mare, într-un costum de baie MINUSCUL

Ionuţ Cataramă   
în Monden
09/07/2017, 17:45
Aşa arăta Nicoleta Luciu anul trecut! Toţi au spus că s-a îngrăşat şi mai mult între timp. Cum a apărut acum la mare, într-un costum de baie MINUSCUL GALERIE FOTO

Nicoleta Luciu a devenit una dintre cele mai discrete vedete din showiz-ul românesc. Chiar şi ala, numeroasele poze cu ea în costum de baie, pe plajă, la mare, nu fac decât să stârnească nenumărate controverse cu privire la greutate şi la numărul de kilograme.

Nicoleta Luciu a fost protagonista mai multor poze sexy – sau nu – realizate anul trecut, la Mamaia. În acele fotografii, vedeta apărea de-a dreptul „năpădită” de celulită, cu sânii lăsaţi şi cu burtică. De înţeles, totuşi, dacă ţinem cont de faptul că a adus pe lume patru copii şi că are 36 de ani, fiind departe de vârstă la care câştiga coroniţa Miss România.

În ultimul timp, gurile rele au spus că Nicoleta Luciu s-a îngrăşat şi mai mult. Iată însă că, surpriză! Situaţia este tama pe dos! Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, Nicoleta Luciu arată de-a dreptul fenomenal, după cum se poate vedea în respectivele poze sexy din galeria foto de mai sus.

Nicoleta Luciu „nu arată rău”

Faptul că Nicoleta Luciu şi-a revenit, cel puţin într-o oarecare măsură, la forma fizică de altădată este confirmat şi de faimosul „doctor al vedetelor”. „Trebuie sa fim sinceri si realisti: tinand cont de situatia particulara – mamica, 4 copii, multiple cure de infometare, viata agitata, Nicoleta Luciu nu e o femeie care arata rau. De fapt, am putea spune ca arata chiar bine, luand in considerare cele de mai sus. Poate ca nu mai arata ca la 16 ani, dar rau nu arata. Putem fi rautaciosi si carcotasi, dar in conditiile alea, nici vedetele de la Hollywood nu arata prea bine. Mai e si vorba aia: “frumusetea e in ochiul privitorului”, deci daca partenerul ei de viata e multumit de cum arata si ea e multumita de cum arata, nu vad care ar fi problema. Totusi, ca sfat, ca tot m-ati intrebat, eu i-as recomanda sa nu mai tina acele cure dramatice de infometare, sa se apuce iar de sport cu un antrenor personal, sa manance poate ceva mai mult, proteine de buna calitate, grasimi sanatoase, pentru a face si ceva masa musculara. Oricum, daca se va reapuca de sport are avantajul genetic si al memoriei musculare, si ar putea ajunge chiar si la forma de odinioara. Oricum va fi mai tonica si cu o calitate mai buna a pielii, pentru ca sportul ajuta si in directia asta. Despre hidratare, creme si masaj – stie mai bine decat noi toti„, explică Andrei Laslău.

Nicoleta Luciu in bikini! Poze sexy in costum de baie! Ce greutate are 00

Nicoleta Luciu are şi contestatari: „Fă-ţi liposucţie!”

Pe de altă parte, medicul estetician Victor Schwartz îi recomandă Nicoletei să intre urgent în reparaţii. “Primul lucru pe care Nicoleta trebuie sa-l faca este liposuctie. Urgent! Liposuctie la burta si la solduri, dar si o abdomenoplastie dupa pentru ca se pare ca are mult exces si s-ar putea sa ramana cu piele multa. I-as mai recomanda neaparat ridicare de sani ca sunt aproape pana la buric, are un tuning pana la glezne. I-as recomanda sa schimbe esteticianul. Si desigur, are nevoie de un nutritionist care sa-i faca un regim alimentar, dar si sport”, a explicat medicul Victor Schwartz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×