Nicoleta Luciu, dusă de urgenţă în sala de operaţii

Iuliana Spirache   
în Hotnews
09/12/2015, 08:15
Nicoleta Luciu, dusă de urgenţă în sala de operaţii

Nicoleta Luciu s-a operat, saptamana trecuta, joi, de urgenta, intr-un spital din Turcia. Vedeta s-a dus la spital cu dureri groaznice de spate, dar si de sani. Medicul Ensar Duman i-a schimbat silicoanele.

Pana sa ajunga pe masa de oepratie, Nicoleta Luciu a indurat dureri groaznice de spate. Vedeta TV planuia sa mai inatrzie operatie pana in ianuarie, iar asta pentru a putea merge cu cei patru copii ai sai la munte, insa nu a mai rezistat. Fostul iepuras Playboy s-a dus in Turcia la o clinica specializata si a renuntat la implanturile de 570 grame fiecare, pentru unele mai mici, care sa nu-i provoace dureri atat de mari.

Acum, pentru cateva saptamani, vedeta TV trebuie sa urmeze un tratament cu antibiotice puternice, care ii va slabi organismul, insa nu are ce sa faca decat sa respecte prescriptia medicala. „Este groaznic pentru ea o perioada, dar va trece peste asta. O sa ia acest tratament, iar apoi va scapa. Acum are sanii mai mici, dar tot mari. Ea a avut mereu sani si ar fi ciudat sa nu-i mai aiba macar cum ii avea.”, a declarat o prietena de-a vedetei pentru CANCAN.ro.

Medicul Ensar Duman a facut, de asemenea, declaratii pentru jurnalistii CANCAN.ro, despre starea de sanatate a vedetei TV. “A stat internata in spital de joi, la ora 14:00 a intrat in orperatie, iar la 18:00 a iesit. Apoi, dupa cateva zile, mai exact sambata, am fost la distractie. Am dus-o intr-un restaurant, i-am adus cadane, a fost frumos. Apoi am dus-o la spital, iar luni ne-am intors in Romania. Nu a avut deloc dureri, dupa doua ore era bine. Cand a venit, nu putea sa doarma de dureri. „, a declarat medicul, pentru CANCAN.ro.

Sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×