Noua modă a ajuns şi în România! Tinerii îşi fac selfie-uri după ce fac sex! TOP 30 – cele mai haioase astfel de poze

Ionuţ Cataramă   
în Monden
01/09/2017, 01:08
Noua modă a ajuns şi în România! Tinerii îşi fac selfie-uri după ce fac sex! TOP 30 – cele mai haioase astfel de poze GALERIE FOTO

Celebrităţi precum Lady Gaga au popularizat postarea de fotografii pe reţelele de socializare după practicarea sexului -„selfies after” – iar această tendinţă are deja propriul hashtag! Mai mult, această practică s-a răspândit şi în rândul cuplurilor din România!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Cinci din zece adulţi cu vârste cuprinse între 35 şi 40 de ani au recunoscut că îşi fac poze după o partidă de sex, În ce priveşte cuplurile mai tinere (între 20 şi 30 de ani) acestea preferă să practice aşa-numitul „sexting”, nu doar cu propria pereche ci şi între prieteni. Sondajul a relevat de asemenea că unul din motivele pentru care recurg la ‘selfie’ este pentru că după ce au văzut pozele altor perechi postate pe reţelele de socializare, inclusiv ale unor celebrităţi, au considerat că este un moment foarte senzual care merită împărtăşit.

 

Aproximativ 70% din cuplurile chestionate au declarat că lasă mai mult loc imaginaţiei şi evită să prezinte părţi erotice ale corpului când îşi fac acest selfie, din pudoare şi pentru că reţelele de socializare le-ar fi cenzurat. Pe de altă parte, aproape jumătate din cele 70% de cupluri au recunoscut că nu i-ar deranja ca jucăriile erotice pe care le folosesc să apară în ‘selfie’.

Accesaţi galeria foto de mai sus şi vedeţi 30 de selfiuri „after sex” care au devenit virale!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×