Nu are nicio ruşine! Prezentatoarea TV a venit fără lenjerie intimă la o petrecere. S-a văzut TOT

Ionuţ Cataramă   
în Monden
23/10/2017, 14:16
Nu are nicio ruşine! Prezentatoarea TV a venit fără lenjerie intimă la o petrecere. S-a văzut TOT GALERIE FOTO

Moda lenjeriei intime pe care vedetele din showbiz le „uită” acasă loveşte din nou. De această dată, protagonistă este Chrissy Teigen, una dintre cele mai sexy femei din lume!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Invitată la o petrecere mondenă, frumoasa brunetă a vrut să fie atracţia serii. Şi, fără doar şi poate, a reuşit cu vârf şi îndesat, apelând la o rochie neagră, elegantă de altfel, dar prin care s-a putut observa cu ochiul liber faptul că vedeta nu are lenjerie intimă, optând pentru deja celebrul slip transparent, practic inexistent.

Chrissy Teigen este unul dintre cele mai de succes fotomodele din Statele Unite şi din întreaga lume, după ce şi-a făcut debutul în 2010, în ediţia anuală dedicată costumelor de baie a revistei Sports Illustrated. Totodată, este gazda talk show-ului „FABLife” şi, în 2016, a lansat o carte de bucate, intitulată „Cravings” (în traducere liberă, „Pofte”), care avea să devină în 2017 un veritabil bestseller.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×