O prezentatoare TV şochează: „Am făcut SEX ÎN TREI”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
06/03/2015, 23:59
O prezentatoare TV şochează: „Am făcut SEX ÎN TREI” GALERIE FOTO

Cunoscuta ca una dintre cele mai cuminti si de bun simt persoane publice din Romania, o stirista pe care o vedem seara de seara servindu-ne cele mai noi informatii a detonat marea bomba, intr-un exces de sinceritate: „AM FACUT SEX IN 3!” Nici macar noi nu ne-am fi asteptat vreodata sa fie atat de dezinvolta atunci cand vine vorba despre dialoguri intime.

VIDEO 18+ ! O VEDETĂ, surprinsă FĂRĂ LENJERIE la TV! S-a văzut TOT!

Ei bine, la intrebarea „Ce parere ai despre sexul in trei”, Bianca Ionita ne-a oferit, pe sleau, un raspuns care ne-a lasat cu gura cascata si care schimba cu totul perceptia publicului in ceea ce o priveste:

SCENE SOCANTE!!! BATAIE IN ARESTUL LUI GIGI BECALI!!! GREUL DIN FOTBAL A LOVIT!!!

„A fost, la 19 ani, neinteresant. Acum sunt prea batrana ca sa mai fac. Nu mai am fantezii neindeplinite, le-am facut pe toate cu sotul bine, majoritatea, pana acum”, a declarat indragita stirista, pentru CANCAN.ro, in cadrul rubricii „Interviul de un minut”.

VIDEO NECENZURAT!!! BOMBA SEXY FLAVIA DE LA NEATZA CU RAZVAN SI DANI, PRINSA IN FLAGRANT!!! CUM A FACUT SEX!!!

I s-au rupt pantalonii in fund

Dezinvolta si extrem de binedispusa, blonda nu s-a dat in laturi nici cand a venit vorba despre cel mai jenannt moment prin care a trecut de-a lungul vietii. S-a intamplat pe vremea in care era doar o copilita, exact atunci cand te simti si cel mai stanjenit: „Cel mai penibil moment mi s-a intamplat in copilarie, la balet. Mi s-au rupt pantalonii in fund, asta cred ca a fost cel mai jenant moment prin care am trecut”, ne-a mai spus blonda.

LEGATURA INCREDIBILA DINTRE ARESTAREA ELENEI UDREA SI UN CELEBRU FOTBALIST ROMAN! EL A SCAPAT-O DE AREST!!

Este insarcinata in patru luni

Bianca Ionita trece prin cea mai frumoasa perioada din viata ei. Blonda este insarcinata in patru luni si asteapta cu nerabdare momentul in care isi va strange pruncul la piept: „Pentru anul asta ne dorim ca bebe sa se nasca sanatos, nimic altceva. Abia asteptam marele moment, este ceva unic. Momentan nu ne-am apucat de ameneajarea camerei si nici n-am cumparat lucrusoare. in shimb am tot primit diverse chestii”, a spus stirista pentru cancan.ro.

SOC!!! CE VEDETA SI-A PRINS NEVASTA IN PAT CU COLEGUL DE ECHIPA!!! ERA NASUL LOR DE CUNUNIE!!!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×