Imagini bombă cu bruneta lui Adi Mutu! Gafa anului la TV! A comis-o grav! A desfăcut picioarele şi telespectatorii au văzut tot! Foto

Filon Stan   
în Femei frumoase
15/12/2017, 17:09
Imagini bombă cu bruneta lui Adi Mutu! Gafa anului la TV! A comis-o grav! A desfăcut picioarele şi telespectatorii au văzut tot! Foto GALERIE FOTO

O frumuseţe din Italia a lăsat cu gura căscată audienţa! Frumoasa Maria Belen Rodriguez a venit la o emisiune îmbrăcată în alb. Bruneta care a făcut striptease pentru Adrian Mutu într-o emisiune, în urmă cu câţiva ani, arată tot impecabil!

Îmbrăcată într-o rochie scurtă şi o bluză cam transparentă, Belen a fost nevoită să îşi regleze puţin microfonul agăţat la piept. Pentru asta, a fost nevoită şă îşi desfacă puţin bleizerul. Oamenii prezenţi în studio, dar şi telespectatorii au putut să îi vadă sânul care aproape că ieşea din acea bluză transparentă.

O frumuseţe italiană a arătat totul la TV, în direct!

Ca tacâmul să fie complet, toată lumea a văzut că frumoasa mondenă italiană purta bikini tot de culoare albă! Belen este o prezenţă foarte obişnuită în emisiunile din Italia!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×