dulci nebuniidulcinebunii.ro

O mai ştii pe Fefe, studenta rebelă din "Inimă de Ţigan"? Transformarea e şocantă! Cum arată ACUM, la 10 ani de la terminarea filmărilor

Adina Galupa a fost pustoaica minune care a facut furori inca de la primul ei serial, "Iubire ca in filme". Rebela, nonconformista si mereu plina de viata, ea a dat viata unor personaje care mai de care mai colorate, care au atras mereu atentia publicului.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Adina s-a nascut la Bucuresti, iar in copilarie si-a dorit sa devina gropar deoarece i se parea o meserie foarte interesanta de vreme ce groparul era ultima persoana care vede persoana decedata. Mai tarziu insa, ea si-a descoperit pasiunea pentru actoria, pe care a impartasit-o prima data cu publicul larg dupa ce a jucat in telefilmul "Visuri otravite", alaturi de Maia Morgenstern si Serban Ionescu.

In "Inima de tigan" insa, unul dintre cele mai populare seriale din istoria televiziunii romanesti, ea a dat viata personajului Felicia "Fefe" Dumbrava, o tanara studenta la Jurnalism si sora mai mica a Irinei. Fefe era rebela familiei si o nonconformista declarata, care nu putea suporta severitatea tatalui ei si facea tot ce putea pentru a sfida pe toata lumea. Cu un look excentric, ea a facut senzatie printre telespectatori si si-a creat un fan club considerabil.

Din look-ul usor de atunci nu a mai ramas nimic insa. Adina Galupa are o silueta demna de admirat, pe care si-a castigat-o cu multa ambitie si pe care o mentine prin sport si o alimentatie echilibrata.

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004