dulci nebuniidulcinebunii.ro

"A învins cancerul!" Este incredibil cum arată manelista acum

Fata Morgana a devenit celebră în industria muzicală. A avut, însă, un moment de cumpănă peste care a trecut. Mai exact, a învins cancerul, boală de care suferă acum şi buna ei prietenă şi colegă de breaslă, Denisa Manelista.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Am intrat la solar de două ori cîte 30 de minute în aceeaşi zi. Nu recomand nimănui să facă aşa ceva. Am ieşit de acolo şi simţeam că ard. Mi s-au umflat limba şi ochii şi mi-a fost foarte rău. Am fost la medic, dar eram primul caz de acest gen şi nu prea ştiau ce să-mi facă", şi-a amintit Fata Morgana.

Pe numele ei real Alina Cristina Coman, cîntăreaţa a fost diagnosticată, la momentul respectiv, cu cancer de piele. "Am slăbit enorm. A fost drama vieţii mele. Am simţit că nu o să pot să trec peste", a precizat artista. Din fericire, Fata Morgana a reuşit să treacă peste această cumpănă. A învins lupta cu boala, iar acum arată mai bine ca niciodată. Însă are un mare regret. Nu-şi găseşte un iubit. În trecut a avut o relaţie cu “Prinţul” Adrian Cristea. Care a durat puţin. Cîntăreaţa caută şi, încă, mai speră că-şi va găsi dragostea adevărată.

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663