Galerie FOTO! INTERZIS CARDIACILOR: studentă, GOALĂ în biblioteca facultăţii! Imagini necenzurate!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/04/2016, 01:20
Galerie FOTO! INTERZIS CARDIACILOR: studentă, GOALĂ în biblioteca facultăţii! Imagini necenzurate! GALERIE FOTO

Ea a fost aleasă CEA MAI PĂCĂTOASĂ STUDENTĂ! S-a dezbrăcat complet în biblioteca facultăţii şi s-a filmat! Galerie foto HOT

Kendra Sunderland, o fosta studenta in varsta de 19 ani, a devenit figura extrem de populara in SUA, dupa ce s-a filmat in ipostaze indecente in biblioteca facultatii de stat din Oregon.

GALERIE FOTO FIERBINTE! CUM ARATĂ CEA MAI PĂCĂTOASĂ STUDENTĂ DIN LUME! E GOALĂ COMPLET! S-A FILMAT ÎN BIBLIOTECA FACULTĂŢII ŞI A DEVENIT VEDETĂ PE NET!

Kendra Sunderland a inregistrat un filmulet de 31 de minute in libraria din campusul facultatii de stat din Oregon, pe care l-a postat apoi pe un site pentru adulti, potrivit Daily Mail.

Videoclipul a devenit extrem de popular in campus si a reusit sa stranga 260.000 de vizualizari in doar cateva zile, pana cand a fost scos de pe site.

Intre timp, Kendra a fost arestata pentru obscenitate in spatiul public, insa a fost eliberata dupa audiere. Multi dintre studenti s-au declarat uimiti de cum a reusit tanara sa se filmeze goala, tinand cont ca biblioteca este extrem de aglomerata.

De altfel, conducerea universitatii a comentat acest incident, spunand ca nu poate asigura paza in fiecare colt al bibliotecii, din moment ce aceasta este foarte mare.

Acum, înainte de Crăciun, Kendra este una dintre cele mai vânate femei de pe Instagram şi din spaţiul virtual în general. Fotografiile cu ea goală, pe care studenta le postează pe contul de socializare, i-au dus milioane de aprecieri!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×