dulci nebuniidulcinebunii.ro

Oana Zăvoranu, într-o pereche de colanţi prea mulaţi! Când a văzut imaginile, a intrat în pământ de ruşine!

Oana Zăvoranu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul din România. Iar modul în care a apărut la o petrecere mondenă nu a făcut decât să pună şi mai mult gaz pe focul controverselor.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Fosta actriţă de telenovele - actualmente de "meserie" invitată TV - nu a fost tocmai inspirată şi a optat pentru o pereche de colanţi gri, prea mulaţi. Atât de mulaţi încât au lăsat să vadă mai mult decât era cazul, după cum puteţi observa în imaginile din galeria foto de mai sus.

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695