Oana Zăvoranu, revine! Cu ce super TELEVIZIUNE a semnat!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/05/2015, 16:49
Oana Zăvoranu, revine! Cu ce super TELEVIZIUNE a semnat!

Gata cu negocierile, s-a decis: Oana Zavoranu va fi viitoarea “Burlacita” de la Antena! Contractul a fost semnat, dupa ce a fost puricat la sange de avocatii Oanei, remuneraria stabilita, iar acum, atat vedeta cat si mai marii de la Intact isi freaca mainile si asteapta sa se puna pe treaba.

Bucuria unora, necazul altora! Si asta pentru ca, din informatiile noastre, in toata acesta ecuatie exista si o serie de nemultumiti. Este vorba despre echipa din spatele show-ului de success, producatorii, scenaristii si toti cei care lureaza in spate la acest format TV.

BOMBA MOMENTULUI! Gigi Becali dă lovitura la STEAUA: MIREL RĂDOI ŞI COSMIN OLĂROIU se întorc!

Din cate se pare, echipa de productie a realizat si alte formate, insa, de acesta data, alegerea mai-marilor ii nemultumeste pe angajati, acestia fiind speriati ca vor avea de furca cu Zavo. “O fi ea actrita buna si are calitatea de a interpreta un rol din prima si fara sa toarne duble, insa, in show-ul acesta, ca sa il realizezi esti nevoie de multa munca si seriozitate. Vor fi scene de apropiere, sarutari, flirt, mangaieri si cate si mai cate intre ea si concurenti. Nu merge sa faci totul dupa cheful si ideile sale. Se lucra greu cu ea si in trecut, la filme, daramite acum cand a ajuns milionara si a dat de bani. Aaaa, ca sa nu mai vorbim ca Oana are probleme de adaptare la program, probleme cu ora de trezire, iar cand lucrezi in echipa si ai termen nu merge dupa cum ai chef”, ne-a declarat sub protectia anonimatului un angajat care va lucra in echipa cu Zavo.

Sursă: www.wowbiz.ro

MIHAELA RĂDULESCU, GRAVIDĂ?! 

ANUNT SFASIETOR!!! „SÎNT LA UN PAS DE MOARTE!!!” PREZENTATOAREA TV….

TRAGEDIE DE ULTIMA ORA! Toată Rusia este în STARE DE ŞOC!

A MURIT UN MARE CANTARET!!! MILIOANE DE FANI I-AU FREDONAT SUPER HITUL!!! VEZI VIDEO!!!

ATAC FĂRĂ PRECEDENT LA GIGI BECALI! HORIA IVANOVICI ÎL DESFIINŢEAZĂ PE PATRONUL STELEI!!!

FOSTA SOŢIE A LUI MUTU I-A CERUT VOIE, FOTBALISTUL A SPUS „DA”! ADIO!

TRANZACŢIA DECENIULUI: PRO TV A FOST VÎNDUT!

VIDEO! REVOLTĂTOR! CĂLĂTOR FĂRĂ BILET, SNOPIT DE CONTROLORII RATB!

ÎMPĂCAREA ANULUI ÎN SHOWBIZZ! L-A IERTAT!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×