Îl mai ştii pe criminalul Passaris? Cum s-a transformat în puşcărie „Fiara din Balcani”

în Reality show
10/01/2018, 17:00
Îl mai ştii pe criminalul Passaris? Cum s-a transformat în puşcărie „Fiara din Balcani” GALERIE FOTO

Oamenii se îngrozeau doar când îi auzeau numele. Mulţi îşi făceau cruce. Era un criminal sângeros, căutat în întreaga Grecie, apoi în România. Pe unde trecea, lăsa dâre de sânge. Ucidea fără milă şi fără scrupule.

Konstantinos Passaris a evadat din mai multe penitenciare din Grecia, unde era închis pentru uciderea mai multor persoane, printre care şi poliţişti. A ajuns în România, unde a început să ucidă. A fost autorul mai multor jafuri armate. În Bucureşti, a ucis cu sânge rece doi oameni în timpul unui jaf armat la o casă de schimb valutar.

Passaris, transformare şocantă în puşcărie. Cum arată „Fiara din Balcani”

„Fiara din Balcani” a ajuns până la urmă după gratii, fiind condamnat la închisoare pe viaţă. Aici, criminalul a auzit glasul lui Dumnezeu. Totul s-a schimbat, după ce a pornit pe calea Domnului. Duhovnicul său spune că este deja alt om. Se roagă tot timpul. Şi fizic îi merge mai bine. Este mai relaxat, mai calm şi chiar se poate vorbi cu el. „La ora 3 dimineaţa Passaris se trezeşte şi face rugăciuniile miezonopticii, după care îşi face canonul. Mai exact, îşi ia metanierul în mâini şi începe să se roage făcând metanii”. Conform declaraţiilor duhovnicului său, închisoarea l-a schimbat în mod radical pe Passaris care, întorcându-se la Dumnezeu comunică acum mult mai bine şi este mai deschis.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×