dulci nebuniidulcinebunii.ro

Gafa anului 2017 în timpul jurnalului de seară! Ştirista s-a făcut de râs. Ce s-a văzut prin pupitrul transparent de sticlă

costanza calabreze,prezentatoare tv,stirista,stiri seara,prezentatoare chiloti,galerie foto,gafa stiri

2017 se apropie, cu paşi repezi, de final, dar, fără doar şi poate, imaginile de mai sus reprezinta viralul anului! Protagonistă este o prezentatoare TV care i-a lăsat pe telespectatori fără cuvinte.

S-a întâmplat în timpul jurnalului de seară, pe care Costanza Calabrese îl prezintă la postul italian de televiziune TG5.  Ştirista a uitat că pupitrul este transparent şi, fără să îşi dea seama, a devenit vedetă pe internet.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
Imediat după ce a prezentat o ştire, cadrul a fost schimbat pe tot platoul, iar Costanza a ţinut picioarele desfăcute, oferind telespectatorilor câteva scene la care cu siguranţă nu s-ar fi aşteptat în timpul jurnalului. VEZI IMAGINILE COMPLETE ÎN GALERIA FOTO!
 
Neatenţia ei a făcut ca imaginile să devină virale şi cel mai probabil audienţa masculină a crescut foarte mult cu asemenea cadre. Cu siguranţă prezentatoarea regretă momentul de neatenţie care a pus-o într-o situaţie mai mult decât stânjenitoare, dar care a transformat-o, fără voia ei, în vedetă de talie internaţioală!
viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663