Primele declaraţii ale iubitei lui Marica! Ce spune despre fotbalist

Iuliana Spirache   
în Hotnews
05/08/2015, 09:10
Primele declaraţii ale iubitei lui Marica! Ce spune despre fotbalist GALERIE FOTO

A trăit frumoase poveşti de dragoste cu domniţe din showbiz-ul românesc, dar acum este extrem de fericit alături de o frumoasă studentă, deloc celebră. Ciprian Marica şi frumoasa Ioana sunt împreună de la începutul anului şi au încercat mereu să ţină cât mai departe de ochii presei relaţia lor.

Galerie FOTO. Cuplul anului în showbiz: au DIVORŢAT, s-au ÎMPĂCAT, s-au certat, iar acum S-AU ÎMBĂTAT împreună la mare! 

Chiar dacă toată lumea în vedea deja căsătorit cu Ilinca Vandici sau cu Laura Teodoru se pare că fotbalistul Ciprian Marica nu a simţit că este momentul să se aşeze la casa lui, iar acum încearcă din răsputeri să îşi ţină cât mai ascunsă relaţia cu Ioana Marcu.

FOTO / Ce transformare! Uite cît de bine arată soţia lui Bourceanu 

Cei doi se iubesc de câteva luni bune şi chiar dacă au fost surprinşi împreună, nu au vrut niciodată să vorbească despre sentimentele lor. „Se iubesc foarte mult iar atunci când se întâlnesc, sunt pur şi simplu de nedezlipit. Îşi fac declaraţii de dragoste toată ziua, cred că, pentru prima oară, Ciprian Marica se gândeşte cu adevărat să se aşeze la casa lui”, a declarat o sursă apropiată a celor doi.

Prognoza meteo. Vremea se menţine călduroasă! Temperaturile ajung la 45 grade Celsius, la umbră 

CLICK PE GALERIE PENTRU FOTO

Discretă din fire, Ioana Marcu s-a trezit pur şi simplu în atenţia presei, din momentul în care a apărut alături de marele fotbalist. Eu nu sunt persoană publică şi nici nu îmi doresc să devin”, a spus Ioana, în exclusivitate pentru Spynews.ro, semn că preferă să îşi trăiască relaţia şi dragostea departe de ochii publicului şi că preferă să îl lase doar pe Ciprian să se scalde în lumina reflectoarelor.

Schimbarea la Faţă a Domnului! CE NU AI VOIE SĂ FACI şi ce poţi păţi dacă nu respecţi TRADIŢIA 

Diferenţa de opt ani dintre ei nu pare a fi o problemă, ba din contră, Ciprian îşi ia în serios rolul de ocrotitor al Ioanei, răsfăţand-o cu gesturi tandre, fără să ţină cont de locul în care se află. Cu o asemene frumuseţe lângă el nici nu ar putea să fie altfel, Ioana având un trup de invidiat.

Sursă: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×