Primele şi singurele poze cu TEO în costum de baie! Chiar a slăbit enorm! Când au văzut-o aşa, turiştii au făcut ochii cât cepele

Ionuţ Cataramă   
în Monden
13/08/2017, 21:37
Primele şi singurele poze cu TEO în costum de baie! Chiar a slăbit enorm! Când au văzut-o aşa, turiştii au făcut ochii cât cepele GALERIE FOTO

Teo Trandafir a slăbit enorm, după ce, la sfârşitul anului 2015, şi-a făcut o operaţie de micşorare a stomacului. Vedeta TV este acum foarte mândră de silueta ei, cu toate că, spune ea, se simte în continuare… grasă!

Uneori mă văd tot grasă. Doar că am prietene cum e nebuna de Băduleasca care este o splendoare de om şi ne plângem una la alta de exact acelaşi lucruri, că în magazine ne uităm tot la hainele mari, la saci. Ea mai e şi stilistă. Uneori uit de ce se uită cineva la mine mai aşa, înţelegeţi cum. Flirtez cu oricine, nu am apăsări, las sa înţeleaga pe fiecare ce vrea. Aş vrea să ajung la 50 de ani aşa cum am văzut eu că se poate. Am văzut femei la 50 de ani foarte mişto. Mama are 70 de ani, e atât de frumoasă şi de sexy şi ea nu se vede aşa. Eu vreau să fiu o apucată, o dereglată cu capul, vreau să râd , să mă duc la film cu prietenii, vreau să întârzii noaptea, vine şi fiimea cu mine pentru că e foarte mişto. Vreau să trăiesc ce alţii considera că la 45 de ani s-a încheiat„, mărturiseşte Teo.

Dacă vreţi să vedeţi primele şi singurele fotografii cu Teo Trandafir în costum de baie, accesaţi galeria foto de mai sus!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×