dulci nebuniidulcinebunii.ro

GALERIE FOTO. O profesoară, relaţii AMOROASE cu un elev de 16 ani! Acum e ÎNSĂRCINATĂ cu tatăl minor!

GALERIE FOTO. O profesoară, relaţii AMOROASE cu un elev de 16 ani! Acum e ÎNSĂRCINATĂ cu tatăl minor!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI 

O profesoară în vîrstă de 26 de ani din Statele Unite, care preda la Virginia Hinckley of St. Augustine High School este cercetată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vîrstă de 16 ani. 

Virginia Hinckley a fost suspendată după declanşarea acestui scandal pe perioada investigaţiei. Mai mult, profesoara şi elevul minor ar fi avut chiar o relaţie.

Hinckley este măritată şi presa americană scrie că aşteaptă un copil. Dar nu cu soţul ei ci cu elevul minor. Acesta din urmă le-a spus anchetatorilor că i-a fost profesoară de engleză şi că la cursuri a început să flirteze cu el.

Anchetatorii au declarat că cei doi au făcut schimb de fotografii nud şi că au făcut sex neprotejat într-o maşină. Profesoara a negat că ar fi avut o relaţie cu minorul spunînd că a fost vorba doar de un sărut în clasă.

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695