dulci nebuniidulcinebunii.ro

GALERIE FOTO. PROFESOARA ASTA care arată ca o BOMBĂ SEXI a fost CONDAMNATĂ la 30 de ani de puşcărie pentru că A VIOLAT 3 elevi minori!

Brianne Altice, o profesoară de limba engleză în vârstă de 35 de ani care lucra la un liceu din Utah, a ajuns în faţa judecătorilor, după ce a fost acuzată că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu doi dintre elevii săi.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Un alt elev a mărturisit că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu ea de cel puţin trei ori din decembrie 2013, atunci când a fost eliberată pe cauţiune.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE CU PROFESOARA PERVERSĂ!
Altice a fost reţinută şi nu mai poate fi eliberată din nou pe cauţiune, din cauza ultimei mărturii. Deşi a pledat nevinovată, Brianne va avea de executat o pedeapsă între 2 şi 30 de ani de închisoare.

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695