SCANDALOS! Profesoara de 34 de ani, acuzată că a făcut sex cu elevul ei! „Mă simţeam singură!” Cum arată femeia! FOTO

Filon Stan   
în Femei frumoase
06/12/2017, 15:35
SCANDALOS! Profesoara de 34 de ani, acuzată că a făcut sex cu elevul ei! „Mă simţeam singură!” Cum arată femeia! FOTO GALERIE FOTO

O şcoală de renume din Canberra, capitala Australiei, a fost lovită grav de un scandal sexual! O profesoară de 34 de ani este acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu unul dintre elevii săi.

Femeia a recunoscut în faţa autorităţilor că ea a început să îi trimită mesaje adolescentului de 17 ani deoarece se simţea foarte singură. „Mi-a zis că este foarte singur şi că îi este greu să intre în dialog cu alte persoane. Şi eu mă simţeam foarte singură la acel moment şi cred că am simţit nevoia de a vedea că pot ajuta o altă persoană care e tristă şi singură ca şi mine”, le-a spus ea anchetatorilor.

Profesoara acuzata de sex cu un elev de-al sau, părăsită

Elevul i-a spus şi el că se simte singur şi atunci au început idila. S-au întâlnit de mai multe ori la ea acasă, dar şi într-o magazie de la şcoală şi s-au iubit chiar şi în clasă! 

Relaţia celor doi s-a terminat după ce elevul a refuzat să o mai vadă. Femeia aşteaptă acum sentinţa pentru faptele sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×