Şi-a spus că nu mai poate continua aşa! Adevăratul motiv pentru care a slăbit Raluca Bădulescu! Vezi imaginile!

Raluca Ogaru   
în Femei frumoase
19/03/2018, 00:00
Şi-a spus că nu mai poate continua aşa! Adevăratul motiv pentru care a slăbit Raluca Bădulescu! Vezi imaginile! GALERIE FOTO

Raluca Bădulescu recomandă operaţia la care a recurs şi altor femei care se confruntă cu aceleaşi probleme. Nu are niciun regret şi spune că ar lua-o oricând de la capăt pentru că este foarte mulţumită de corpul ei de acum.

Raluca mai spune că, pentru ea, dietele nu au funcţionat din simplul motiv că este foarte pofticioasă, iar asta a făcut ca de fiecare dată când era la regim să devină frustrată.

”Eu am fost grasă întotdeauna, pentru că întotdeauna am adorat mâncarea. Şi acum îmi place, sunt pofticioasă. Îmi fac cu ochiul dulciurile, foietajele, pastele făinoase, pâinea – tot ce îngraşă. De ce zic că operaţia asta este fantastică: pentru că îţi permite să guşti din toate aceste minunăţii, dar mănânci o miniamandină, nu şapte, cât băgam eu înainte. Dacă vrei să ţii regim – iar eu am trecut prin zeci de re gimuri în viaţă şi prin zeci de cure de slăbire, chestia asta te frustrează îngrozitor. Să trec pe lângă o cofetărie, să mă uit la toate prăjiturile din geam şi să nu pot să mănânc pentru că azi este ziua în care tre buie să pap doar legume, trei fire de salată şi un ou, aş crăpa! Aşa, după operaţie, ştiu că pot să intru în cofetărie, să mănânc o miniamandină liniştită, şi asta a fost. Sunt pofticioasă, da!”, a  recunoscut Raluca Bădulescu.

În acelaşi timp, juratul ”Bravo, ai stil” a mai spus că era împăcată cu modul în care arăta, într-o oarecare măsură, era asumată, însă a conştientizat la timp că o greutate atât de mare nu era tocmai benefică pentru sănătate. Analizele îi ieşeau mereu prost, ficatul îi era învelit în grăsime şi obosea destul de repede.

”Eu eram fericită şi atunci. Şi eram mulţumită cu mine şi atunci. Dar asta era o inconştienţă, pentru că este vorba despre sănătate, nu e vorba doar despre frumuseţe, care e ceva superficial. Dacă ai mai multe sau mai puţine kilograme în plus chiar nu contează absolut deloc. Contează oamenii care te iubesc şi te preţuiesc, în primul rând familia. Este vorba despre sănătate şi, având foarte multe kilograme în plus, organismul suferă şi, automat, devii bolnav. Grăsimea este egal cu boala. Acum îmi pasă foarte mult de silueta mea şi vreau să mă îmbrac în mărimea S!”, a mai explicat Raluca.

Juratul ”Bravo, ai stil” susţine că operaţia a ajutat-o foarte mult pentru a realiza un echilibru între felul în care se simţea şi un stil de viaţă sănătos. Raluca spune că miturile despre astfel de operaţii sunt doar partial adevărate şi totul trebuie să se realizeze cu măsură. ” Nu este indicat să bei acidulat, din când în când poţi însă să mai bei un pahar, dar să-l mai fâsâi un pic, adică să scoţi acidul din el. Eu obişnuiesc să mai beau din când în când acea băutură acidulată, cu zahăr, ca să fie tacâmul complet, dar cu măsură. Cât să îmi fac o poftă. Se poate foarte uşor să ajungi la aceste rezultate fantastice. Pentru că nu e vorba despre o cură de slăbire tradiţională. Orice om care a ţinut o cură de slăbire va spune: „Cura de slăbire este grea”. Această operaţie este simplă, la paroscopică, fără dureri, iar procesul prin care slăbeşti se întâmplă firesc, vine de la sine. Oricine doreşte să meargă pe a cest drum îi recomand să o facă, pentru că este un drum cu rezultate fantastice şi cu eforturi minime. Doctorul Copăescu şi oamenii săi de la clinică sunt extraordinari, te ajută pe tot parcursul postoperatoriu. Ţi se eliberează un card şi dacă pleci în străinătate şi dacă, Doamne fereşte, acolo ai o problemă, pe acel card sunt înregistrate toate problemele tale. Iar dacă pe parcursul timpului se iveşte ceva, te doare ceva, doctorul este imediat lângă tine!”, a conchis Raluca.

Preţul mediu al unei operaţii de micşorare a stomacului la clinicile private din România ajunge la 5000 de Euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×