Războiul dintre Loredana Chivu si Leo de la Strehaia continuă: „Nu ii dau masina” / „Esti proastă rău de tot”

Silvia Fechete   
în Reality show
10/09/2013, 08:19
Războiul dintre Loredana Chivu si Leo de la Strehaia continuă: „Nu ii dau masina” / „Esti proastă rău de tot”
Loredana Chiviu

Conflictul dintre Leo de la Strehaia si Loredana Chivu este departe de a se incheia, ba chiar a luat amploare.
Nemultumit de faptul că asistenta TV nu vrea să ii mai dea inapoi maşina pe care i-a făcut-o cadou, Leo de la Strehaia a izbuncit. El e hotărât să-şi recupereze bunul in instanta.

Esti proastă rău de tot. Maică-ta si fratele tău incercau să te facă să-ti respecti intelegerea cu mine. Am inregistrare in care mama ei se arată socată că ea nu a vrut să respecte intelegerea si să aibă o relatie cu mine. Nu pot să dau inregistrarea pentru că nu mă lasă. Esti o lătură. Mie mama Loredanei mi-a sugerat să-i cumpăr o masină fiicei pentru că asa ea va avea o relatie sexuală cu mine. Mi-a luat 50.000 de euro, nu o sa las lucrurile asa”, a „tunat” bărbatul in emisiunea „Un show păcătos”.

Nici asistenta TV nu s-a lăsat mai prejos. Ea nu are de gând să ii dea masina inapoi lui Leo de Strehaia, decât dacă acesta o va obtine in instanţă.

„Ti-a pus cineva pistolul la cap ca să imi iei masină? Te faci de râs. Eu am 20 de ani, nu am copii, nu am nevastă ca tine. Tu nu o să ai niciodată o femeie ca mine. Esti un gunoi. Nu ii dau masina, de ce să i-o dau? Nu e adevărat ce spune”, a afirmat blondina in emisiunea in care este asistenta.

SURSA:  CANCAN.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×