dulci nebuniidulcinebunii.ro

VEDETA TV a ales o rochie vaporoasă, dar s-a făcut DE RUŞINE! A bătut vântul şi fotografii au văzut detaliul intim! Rivala Mădălinei Ghenea şi-a tatuat o zonă sensibilă! S-a văzut TOT! Galerie foto

imagini incendiare cu vedeta tv, vedeta tv si-a tatuat o zona intima, tatuaj intim foto, sonia lorenzini

Ceea ce trebuia să fie o seară de gală s-a transformat într-una de coşmar pentru vedeta TV. Rochia i-a jucat feste şi i s-a văzut tatuajul din slip!

Sonia Lorenzini este una dintre cele mai cunoscute actriţe din Italia. Ea a devenit cunoscută după ce a devenit prezentatoarea unei emisiuni de maximă audienţă din "Cizmă".

Sonia şi-a făcut apoi încet, dar sigur, simţită prezenţa şi în lumea filmului. Regizorii nu au putut ignora frumuseţea ei şi au început să îi ofere diverse roluri în producţii importante.

Criticii italieni au comparat ascensiunea Soniei cu cea a Mădălinei, transformând-o pe aceasta, practic, într-o rivală a româncei în topul celor mai frumoase artiste din Italia. De curând, la un eveniment monden important, Sonia a avut parte de scene mai puţin dorite. Rochia pe care şi-a luat-o a avut ceva probleme din cauza vântului, iar fotografii au putut poza, în voie, zona intimă a vedetei TV. Deşi purta lenjerie intimă, Sonia a lăsat la vedere mai mult decât ar fi dorit. În plus, s-a putut observa şi unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale ei: un tatuaj făcut chiar în cea mai sensibilă parte a corpului ei! VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIE FOTO 

viewscnt
1 EUR4.6573 lei-0,0026
1 USD3.8067 lei-0,0115
1 XAU163.7883 lei+0,1902