Roberto e cel mai DOTAT bărbat din lume. Toate femeile fug de el! Cum arată „bărbăţia” de 48 de centimetri. FOTO NECENZURAT

Ionuţ Cataramă   
în Monden
16/05/2017, 21:54
Roberto e cel mai DOTAT bărbat din lume. Toate femeile fug de el! Cum arată „bărbăţia” de 48 de centimetri. FOTO NECENZURAT GALERIE FOTO

Se spune că ce este prea mult… strică! Ei bine, această regulă se aplică şi în cazul lui  Roberto Esquivel Cabrera, un bărbat în vârstă de 54 de ani din Saltillo, Mexic, susţine că are cel mai mare penis din lume. Acesta măsoară 48 de centimetri lungime şi speră ca „bărbaţia” lui să-i aducă un loc în Cartea Recordurilor.

El a devenit celebru din 2015, când un video în care apărea în timp ce îşi măsura penisul s-a viralizat pe internet. În ciuda faptului că mărimea acestuia îi provoacă numeroase probleme de sănătate, cum ar fi infecţii ale tractului urinar, şi nu poate să întreţine deloc relaţii sexuale, Roberto nici nu vrea să audă de o operaţie de micşorare a acestuia. „Sunt faimos pentru că am cel mai mare penis din lume. Sunt fericit cu el. Ştiu că nimeni nu mai are dimensiunea pe care o are penisul meu” , a declarat bărbatul.

Organul său este atât de lung, încât atunci când stă în picioare, îi ajunge până mai jos de genunchi. Din acest motiv îl ţine în permanenţă acoperit cu materiale textile, pentru a evita iritarea pielii. Roberto a ajuns să fie atât de dotat în pantaloni, după ce şi-a dedicat aproape întreaga viaţă, încă din adolescenţă misiunii de a-şi mări penisul. Mai exact, un doctor care l-a examinat a explicat că bărbatul a început încă din adolescenţă să-şi atârne greutăţi de penis pentru a-l mări. „A început să-şi mărească bărbăţia încă din adolescenţă, prin înfăşurarea unor benzi în jurul lui de care atârna greutăţi pentru a-l întinde”, a spus dr Gonzalez, precizând că deşi este o procedură destul de dureroasă, aceasta îi lungea pielea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×