ROMÂNII AU TALENT FINALĂ. Cine a cîştigat cei 120.000 de EURO!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/06/2015, 08:50
ROMÂNII AU TALENT FINALĂ. Cine a cîştigat cei 120.000 de EURO! GALERIE FOTO

UPDATE / SpeedCubing a castigat marele premiu de 120.000 de euro, la „Romanii au talent”. Din 15 reprezentatii, romanii si-au ales eroii preferati – tinerii care rezolva cubul Rubik in doar cateva secunde, si inca legati la ochi.

Premiul de originalitate, in valoare de 15.000 de euro, l-a primit Cosmin, care a oferit un concert inedit de beatbox si flaut.

Cei trei membri ai echipei Speedcubing au castigat finala „Romanii au talent” si premiul de 120.000 de euro.

VEZI VIDEO

UPDATE / Prestaţia concurentei Bianca Coştiug în finala „Românii au Talent” a fost una spectaculoasă.

Dansul din buric a cucerit spectatorii, pe care Bianca i-a fixat cu privirea, hipnotizându-i. Juriul a fost profund impresionat şi i-a aruncat priviri admirative pe toată perioada momentului. Pe scenă, în spatele ei, Bianca a avut o recuzită special, patru alte dansatoare din buric acoperite de paravane cilindrice, iar în timp ce concurenta dansa, deasupra ei au căzut constant petale de trandafiri. „Mi-a plăcut la nebunie ce am văzut, nu m-am plictisit nicio secundă”, a spus Mihaela Rădulescu.

Cu stilul lor rock, cei cinci copii de la trupa „The Beat” au impresionat, din nou, la finala „Românii au Talent” cu prestaţia lor.

Aceştia au cântat celebra melodie „We Will Rock You” şi au făcut publicul să aplaude pe ritmul muzicii. Show-ul a fost unul spectaculos, cu jocuri de proiecţii şi artificii şi a impresionat juriul , care s-a declarat mulţumit de faptul că s-au orientat către un gen muzical necomercial, puternic.

Viorel Scânteie a pregătit o coregrafie de armată cu BIBI, căţeluşa lui, pe ritmurile unei muzici energice.

BIBI l-a „trezit din somn” pe Viorel şi i-a fost alături în antrenamentul „militar”. Cei doi au dat, încă o dată, dovadă de o coordonare foarte bună şi de faptul că relaţia dintre ei este una specială. La final, Viorel Scânteie a pupat-o pe BIBI pe obraji, mulţumit de prestaţia ei. Bebe Cotimanis a observat şi el legătura puternică dintre cei doi: „Eu cred că BIBI simte un singur mare lucru, la sfârşit să te vadă fericit”.

După ce a fost atenţionat că a falsat în semifinală, în finala „Românii au Talent”, Bogdan Dumitraşcu a demonstrat publicului şi juriului că vocea lui poate mai mult.

Bărbatul a cântat fără greşeală pe scenă, reuşind să-şi învingă emoţiile şi să atingă cele mai puternice note. Andra, cea care i-a observat greşeala în semifinală, a recunoscut că este mândră de el şi de motivaţia pe care a avut-o în finală: „Tu ai talent, har, pasiune, eşti extraordinar!”, a spus jurata.

sursa: click.ro

UPDATE 20:53 / A început marea finala Românii au talent! Cei 15 finalişti sunt: Alexandru Moraru, Bianca Coştiug, Bogdan Bolohan, Bogdan Dumitrascu, Carmen Cernea, trupa Concertino, Ion Barbu, Kid-A, Nicoleta Iancu, Oana Zara şi Alexandru Bordea, Robert Tudor, SpeedCubing, The Beat, Viorel Scînteie şi Yeva Shiyanova.

ROM NII AU TALENT FINALĂ. Juraţii sunt pregătiţi să vadă evoluţia celor 15 finalişti şi momentele spectaculoase pe care aceştia le-au pregătit pentru ultima etapă a competiţiei, iar Smiley şi Pavel Bartoş se pregătesc să aducă în casele românilor un show de excepţie.

ROM NII AU TALENT FINALĂ. Vineri, telespectatorii îşi vor vota în direct preferaţii şi îl vor alege pe câştigătorul titlului de cel mai talentat român, dar şi pe cel al premiului de originalitate.

Pe lângă reprezentaţiile pline de talent autentic ale concurenţilor, invitaţii speciali vor veni cu surprize şi vor crea show-uri de excepţie pe scena talentelor. Câştigătorii sezonului trecut Românii au talent, Brio Sonores, au pregătit un moment special pentru această ocazie şi vor cânta în premieră un cover al unui hit internaţional, transformat în variantă proprie.

ROM NII AU TALENT FINALĂ. Entuziasmaţi şi plini de energie, cei şapte băieţi au declarat: “Venim cu un dor nebun. Ne este extrem de dor de emoţiile trăite pe scena acestui minunat show şi de publicul cald şi primitor. Vineri vom cânta în premieră o melodie cunoscută, pe care o vom aduce în stilul Brio Sonores. Suntem nerăbdători să vedem reacţia publicului şi să facem cunoştinţă cu finaliştii acestui sezon.”

ROM NII AU TALENT FINALĂ. Şi Holograf va urca vineri pe scena Românii au talent. Celebra trupă va cânta una dintre cele mai recente melodii, De câte ori să te iubesc, care beneficiază şi de un videoclip de excepţie, în care joacă maestrul Radu Beligan şi tinerii actori Ada Condeescu şi Adi Nartea.

„Suntem foarte încântaţi că vom avea ocazia să cântăm noul nostru single, De câte ori să te iubesc, celor mai talentaţi români atât concurenţi, cât şi spectatori. Trupa Holograf a susţinut întotdeauna tinerele talente şi ne bucurăm că acum vom avea ocazia să petrecem o seară specială alături de acestea”, au declarat membrii trupei Holograf.

ROM NII AU TALENT FINALĂ. Eroii din finală dau ultima bătălie vinerea aceasta. Telespectatorii vor avea parte de momente memorabile, emoţii, pasiune, energie, vibraţie şi efervescenţă, toate într-un decor spectaculos, pe cea mai cunoscută scenă a talentelor.

ROM NII AU TALENT FINALĂ. Vineri, de la 20:30, numai la PRO TV, românii sunt aşteptaţi să îl aleagă dintre cei 15 concurenţi pe cel care merită titlul de erou naţional şi premiul de 120.000 de euro, dar şi cel mai original talent, care va fi premiat cu 10.000 de euro!

sursa: radardemedia.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×