Îl mai ştii pe Romeo Fantastik? „Regele Sexului” a chelit şi e de nerecunoscut. Cum arată acum, la 18 ani de la hit-ul „Carolina”

Sandra Popescu   
în Reality show
20/03/2018, 22:00
Îl mai ştii pe Romeo Fantastik? „Regele Sexului” a chelit şi e de nerecunoscut. Cum arată acum, la 18 ani de la hit-ul „Carolina” GALERIE FOTO

2000 a fost anul de graţie al lui Romeo Fantastik. A lansat melodia „Carolina”, piesă care, în pofida versurilor ilogice şi puerile, avea să devină un veritabil hit în industria muzicală din ţara noastră. De atunci, însă, nu s-a auzit mai nimic de pleşuvul cântăreţ.

Unii spun că e foarte bolnav, alții că fumează prea mult și că pierde nopțile, iar din acest motiv a ajuns să fie de nerecunoscut. Pe numele lui real Romeo Cobzaru, „Regele Sexului” – aşa cum s-a autoproclamat – s-a retras din spaţiul public şi este total schimbat. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Romeo Fantastik a chelit şi s-a îngrăşat enorm, neaducând deloc cu „macho man”-ul din 2000. Cât despre carieră, şi de ea s-a cam ales praful, toate tentativele artistului de a reveni la faima şi la succesul de altădată fiind sortite eşecului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×