Ruby a făcut-o de oaie la Zilele Focşaniului! Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT. „I-am pus băieţelului meu mâna la ochi!”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
11/07/2017, 22:44
Ruby a făcut-o de oaie la Zilele Focşaniului! Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT. „I-am pus băieţelului meu mâna la ochi!” GALERIE FOTO

Weekend-ul trecut au avut loc Zilele Municipiului Focşani şi „baronul” Marian Oprişan nu s-a uitat la bani, invitând toată floare cea vestită a industriei muzicale româneşti, în frunte cu Smiley, Lora, Alex Velea, Iris, Sylvia, Nicole Cherry, Nicolet Nuca, Andreea Bănică, Ionuţ Dolănescu şi Maria Ciobanu.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dintre toţi, însă, Ruby a fost, fără doar şi poate, adevărata vedetă! Şi nu neapărat în sensul pozitiv! Asta pentru că artista a concertat îmbrăcată într-o rochie de culoare roşie mult prea crăpătă, cu vedere „la mare”, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Iar dacă reprezentanţii sexului puternic au fost, în mare parte, încântaţi de apariţia Rubynei, nu acelaşi lucru se poate spune despre femeile care au asistat la întreaga scenă. „Am venit cu băieţelul meu de 10 ani. Fata aia, Ruby, nu are nicio ruşine! Pai cum, dom’ne, să vii aşa?! I-am pus fiului meu mâna la ochi când s-a aplecat„, ne-a declarat, revoltată, o mamă care a participat la concertul de pomină din Piaţa Unirii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×