S-a aflat adevăratul motiv al divorţului! De asta l-a părăsit Andreea Marin pe Tuncay! Turcul, noapte fierbinte cu o vedetă. Avem imaginile

Ionuţ Cataramă   
în Monden
03/11/2016, 13:57
S-a aflat adevăratul motiv al divorţului! De asta l-a părăsit Andreea Marin pe Tuncay! Turcul, noapte fierbinte cu o vedetă. Avem imaginile GALERIE FOTO

Andreea Marin a anunţat că divorţează de turcul Tuncay Ozturk în urmă cu o săptămînă, însă a refuzat să ofere şi motivul pentru care a decis să se despartă de medicul care i-a fost soţ mai bine de trei ani.

La începutul mariajului, în 2014, la doar cîteva luni de cînd s-au căsătorit, Tuncay a călcat pe bec. Acesta a plecat în Thailanda, acolo unde şi-a făcut de cap alături de o femeie foarte cunoscută în ţara ei, pe nume Patthamanan Styles. Extravagantă şi provenită dintr-o familie foarte înstărită, Patthamanan Styles este un fel de Paris Hilton a Thailandei. Imaginile cu cei doi au făcut făcut furori atunci, iar acesta a fost primul semn pentru Andreea că s-a căsătorit cu persoana greşită.

După ce l-a iertat de infidelitate, Tuncay a comis-o din nou. Surprins la braţul unei blonde, Andreea a clacat şi a zis stop. Deşi problemele apăruseră încă de la începutul mariajului, Andreea a hotărît atunci să-i mai dea o şansă soţului ei, însă ultima escapadă a acestuia a făcut-o să anunţe divorţul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×