dulci nebuniidulcinebunii.ro

S-a întâmplat ceea ce toată lumea bănuia! Smiley şi Sore, împreună! AVEM IMAGINILE

smiley, Sore, smiley sore

Sunt doi dintre cei mai de succes artişti din industria noastră muzicală şi nu de puţine ori s-a speculat că între ei este - sau cel puţin a fost - o poveste de dragoste. Care să fie însă adevărul despre relaţia dintre Smiley şi Sore?!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Speculaţiile au fost atât de puternice încât cei doi chiar au ajuns să se evite. Nu de alta, dar daca Smiley este singur-cuc, Sore are o relaţie serioasă, cu avocatul Mircea Julean, căruia anul trecut i-a dăruit o fetiţă.

Iată însă că, de ceva vreme, cei doi cântăreţi au decis să ignore gurile rele şi să se afişeze din nou împreună. Asta pentru că, în pofida speculaţiilor, îi leagă o relaţie de prietenie foarte veche. Aşa se face că, zilele trecute, Smiley şi Sore au avut un concert împreună, pe Veranda Mall din Bucureşti, iar imaginile le puteţi urmări accesând galeria foto de mai sus!

viewscnt
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695