Scandal monstru în finala „Ferma Vedetelor”! „E o făcătură!”

Iuliana Spirache   
în Hotnews
31/05/2015, 08:36
Scandal monstru în finala „Ferma Vedetelor”! „E o făcătură!”

Augustin  a abandonat, iar de aici a iesit un adevarat scandal. Spectatorii au strigat ca este vorba de „o facatura”, in timp ce Ionut Iftimoaie a cerut schimbarea regulilor. George Vintila a fost norocosul si o va infrunta, in ultimul act, pe Vica.

Scandal la „Ferma Vedetelor”. Dupa ce Augustin Viziru s-a accidentat si nu a mai putut merge in finala, organizatorii au luat decizia de a apela din nou la ruleta rusesca pentru a stabili un nou finalist.

Astfel, Dan Helciug si George Vintila, cei doi invinsi ai duelurilor, au mai primit o sansa, spre nemultumirea mai multor persoane aflate in public. „E o facatura”, a strigat o doamna, cea care a fost cu greu linistita de Iulia Vantur. „Puteti sa ne lasati sa continuam emisiunea?”, a intrebat fosta iubita a lui Marius Moga.

Iftimoaie a cerut schimbarea regulilor

 La randul sau, Ionut Iftimoaie a lasat de inteles ca regulile nu sunt corecte, asta pentru ca in competitiile sportive, invinsul celui care abandoneza, in speta Vintila, beneficiaza de o noua sansa.

Vintila a avut noroc

Pana la urma, dupa „ruleta cu oua”, chiar George Vintila a fost norocosul, astfel ca acesta se va lupta cu Vica pentru premiul de 50.000 de euro!

Sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×