Se jură că a slăbit aproape 20 kg, dar nimeni nu a mai văzut-o de mult. Până acum! Cum arată, de fapt, Nicoleta Luciu

Ionuţ Cataramă   
în Monden
31/08/2017, 23:36
Se jură că a slăbit aproape 20 kg, dar nimeni nu a mai văzut-o de mult. Până acum! Cum arată, de fapt, Nicoleta Luciu GALERIE FOTO

Contestată în dese rânduri pentru greutatea ei, Nicoleta Luciu susţine că a reuşit să dea jos aproape 20 de kilograme. Ce-i drept, nimeni nu a mai văzut-o de mult. Până acum!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Fosta Miss România mărturisea în urmă nu cu mult timp că a dat jos kilogramele în plus pe care le agonisise în ultimii ani, ajungând acum la greutatea ideală. Cum?! Foarte simplu, spune ea: „Da, atât am slăbit! Şi am mâncat de toate, dar cam 80%-90% din farfurie a fost verdeaţă. Am umplut un castron de verdeaţă, ceapă verde şi usturoiul verde, la modă acum şi am făcut un castron de verzituri, după care am mâncat aşa, ori cu carne ori cu piure… Fibre, foarte multe fibre, 80-90%. Am renunţat la cafea, la sucuri acidulate, la un energizant de care nu am putut să mă las decât foarte greu şi apă multă. Şi cereale multe. Cereale înmuiate cu apă şi apoi le amesteci cu salată. Ţine loc de pâine. Am mâncat de câte ori mi-a fost foame. O zi pe săptămână trebuie să ţii Post Negru, bei doar apă„.

Dar cum arată oare Nicoleta Luciu, de fapt?! A reuşit sau nu să revină la silueta de viespe din vremurile „brune”?! Accesaţi imaginile din galeria foto de mai sus şi convingeţi-vă singuri!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×