CUTREMUR în PRO TV! După Monica Anghel şi Brenciu, încă trei SUPER-VEDETE PLEACĂ!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
13/03/2014, 08:36
CUTREMUR în PRO TV! După Monica Anghel şi Brenciu, încă trei SUPER-VEDETE PLEACĂ! GALERIE FOTO

Plecarea lui Horia Brenciu din juriul show-ului „Vocea României” a produs un adevărat tzunami în lumea audiovizualului. Transferul lui în echipa Antenei 1 a deconspirat o serie întreagă de plecări şi mutări la nivel înalt.

„Vocea României” devine din sezonul viitor „Kids Voice”, un concept pe care Antena 1 l-a lansat încă de anul trecut cu „Next Star”. În aceste condiţii întreg juriul show-ului este pus sub semnul întrebării. Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga , foştii colegi ai lui Brenciu, au şi ei, se pare, un alt drum.

loredana_groza_26012012_98636400

Surse din interiorul postului din Pache Protopopescu ne-au dezvăluit faptul că producătorii noului show nu au planuri nici cu Smiley, nici cu Moga. Primul eliminat de pe listă ar fi fost Moga, care nu ar avea chimie cu cei mici şi şi-ar fi exprimat dificultatea de a lucra cu ei. Următorul a fost Smiley şi el catalogat drept nepotrivit pentru o emisiune cu copii şi ejectat.

Mai rămâne în discuţie Loredana care, pe nesimţite, a părăsit trustul care a susţinut-o din ’95 încoace şi a ajuns să joace într-un serial în curtea turcilor de la Kanal D.

Surse din preajma artistei susţin însă că nu este vorba decît despre o colaborare sezonieră, adevăratul ei drum avînd legătură cu Prima TV, postul cu care soţul artistei, producătorul Andrei Boncea a început să lucreze recent. Cel mai probabil, acesta are planuri mari cu aducerea divei sub sigla celor de la Prima.

Revenind, cei patru membri ai juriului de la Voce vor fi înlocuiţi cu toţii odată cu lansarea noului proiect. Pînă în prezent, niciun nume nu a fost vehiculat ca fiind sigur, producătorii derulînd o serie de castinguri în care sunt implicate zeci de persoane din showbiz-ul dîmboviţean.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×