SECRETUL Alexandrei Stan a fost AFLAT. Cu cine îşi petrece nopţile

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/10/2015, 21:00
SECRETUL Alexandrei Stan a fost AFLAT. Cu cine îşi petrece nopţile GALERIE FOTO

A aflat, acum doi ani, că băiaia nu e ruptă din Rai, relaţia cu fostul ei impresar finalizându-se, după spusele ei, cu violenţe incredibile. Dar, acum, se pare că Alexandra Stan şi-a revenit pe deplin, iar de ceva vreme, se odihneşte nopţile în braţele unui tânăr. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe frumoasa Alexandra Stan în timp ce, zilele trecute, şi-a scos la plimbare noul iubit, printr-un mall din Bucureşti. Îmbrăcată lejer, dar dovedind că este o adevărată bombă sexy, Alexandra şi-a expus cu generozitate picioarele, motiv în plus să îl înnebunească şi mai mult pe bărbatul de lângă ea.

Şi, cum atunci când te ascunzi, conform legilor lui Murphy, te vei întâlni cu mai mulţi cunoscuţi decât ţi-ai dori, Alexandra a dat nas în nas cu o altă blondină celebră: Gina Pistol. Cele două au stat câteva minute bune de vorbă pe holurile mall-ului şi, la un moment dat, atunci când şi-a făcut apariţia el, cântăreaţa i-a făcut cunoştinţă iubitului ei cu fostul ”iepuraş”.

Conversaţia dintre ei nu a durat mult, iar artista şi iubitul ei au mers la cinematograf fără să uite să îşi cumpăere floricelele de rigoare. Apoi, după ce s-au lăsat ”vrăjiţi” de povestea filmului la care au mers, cei doi îndrăgostiţi au ieşit din sala de cinematograf ţinându-se strâns în braţe, s-au îndreptat glonţ spre ieşirea din mall şi, parcă mai grăbiţi ca niciodată, au ”fugit” spre casa artistei din zona de nord a Capitalei. De unde, ca un făcut, nu au mai ieşit toată noaptea…

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×