dulci nebuniidulcinebunii.ro

Imagini şocante surprinse ziua în Capitală! Au făcut sex pe balcon în văzul tuturor!

sex pe balcon, cuplu

Un cuplu a decis să-şi facă de cap în văzul lumii. În plină zi, au "rupt" balconul în două! Scene de sex uluitor!

Un cuplu din capitala Argentinei, Buenos Aires poate candida cu şanse mari la titlul de "cei mai miserupişti" oameni din lume. Cei doi argentinieni au făcut sex pe balcon în văzul trecătorilor care s-au adunat sub balconul lor pentru a-i privi mai îndeaproape (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO)

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Atmosfera a fost, normal, ca la un meci de fotbal! S-au auzit urale şi aplauze din mulţime, asistenţa fiind captivată de ceea ce se întâmpla în plină zi, în mijlocul uneia dintre cele mai aglomerate zone ale capitalei Argentinei. 

Evident, aplauze s-au auzit şi la finalul "reprezentaţiei", când cei doi tineri, fără să se ruşineze, au decis că spectacolul a durat destul şi au decis ca finalul să fie "închis publicului", aşa că s-au mutat în apartament. 

"Chiar nu le pasă deloc! E incredibil, n-am mai văzut aşa ceva în viaţa mea", s-a crucit unul dintre trecătorii care au asistat până la capăt la spectacolul oferit de cei doi.  

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663