Cum arată „Casnica de la Masterchef” acum, după ce anul trecut a fost internată în Spitalul de Arşi cu arsuri la nivelul feţei

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Femei frumoase
29/11/2017, 16:18
Cum arată „Casnica de la Masterchef” acum, după ce anul trecut a fost internată în Spitalul de Arşi cu arsuri la nivelul feţei GALERIE FOTO

Chiar dacă nu a câştigat Masterchef, toată lumea o ştie pe sexy-casnica, care le-a zăpăcit minţile juraţilor, colegilor şi chiar şi telespectatorilor cu frumuseţea ei. Andreea Moldovan a trecut şi prin clipe de groază, când, acum un an, a ajuns la spital cu arsuri la mâini şi faţă în urma unui accident în bucătărie, dar totul s-a terminat cu bine. Nu au rămas urme pe nicăieri. La aproape şase ani de la celebrul concurs de gătit, Andreea este acum o adevărată femeie de afaceri.

Sexy-casnica găteşte acum pentru ea, după ce a schimbat mai multe posturi pe la restaurante celebre. În prezent, are proprii angajaţi, iar venirea Crăciunului înseamnă pentru ea punctul culminant al activităţii de peste an.

Sexy-casnica de la Masterchef arată la fel de bine

Andreea Moldovan este vestită pentru cozonacii săi gustoşi, foarte căutaţi în preajma Crăciunului, dar face şi mâncăruri mult mai sofisticate. Pregăteşte acum dulciuri pentru diverse cafenele, dar şi pentru comenzi la domiciuliu, asigură catering pentru evenimente şi a conceput meniuri dietetice pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus, într-un mod sănătos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×