dulci nebuniidulcinebunii.ro

Şi-a arătat sânii pe scena unui mare festival de muzică. Gestul a avut un motiv neaşteptat

An de an, festivalul Coachella adună sute de mii de oameni în deşertul din California, iar sute de trupe urcă pe scenă. Printre ele, şi artişti care crează vâlvă cu prestaţiile lor, cum este şi cântăreaţa suedeză Tove Lo.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO

Artista a urcat pe scena Coachella duminică (16 aprilie), într-un top argintiu, o pereche de pantalonaşi minusculi şi ciorapi plasă. Ea a fost însoţită de rapperul Wiz Khalifa, care i s-a alăturat pentru a cânta o melodie împreună. Însă unii ar putea spune că punctul culminat al concertului a fost momentul când Tove Lo şi-a ridicat bluza pentru a-şi arăta sânii goi.

Tove Lo a debutat în anul 2014, cu albumul "Queen of the Clouds". Ea a explicat că a decis să îşi arate sânii pe scenă pentru a demonstra că o femeie goală nu e ceva sexual neapărat: "Femeile pot fi goale aşa ca un bărbat: pentru a fi amuzante sau doar pentru a fi goale de dragul goliciunii".

viewscnt
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933