Lora, gafa anului! A venit într-o pereche de chiloţi prea mulaţi şi în momentul în care s-a aplecat.. UPS! Avem imaginie

Ionuţ Cataramă   
în Monden
17/07/2017, 21:30
Lora, gafa anului! A venit într-o pereche de chiloţi prea mulaţi şi în momentul în care s-a aplecat.. UPS! Avem imaginie GALERIE FOTO

Lora îşi schimbă părul, dar năravul ba! Frumoasa cântăreaţă a oferit un show de senzaţie zilele trecute, apărând pe scene într-o piesă vestimentară extrem de mulată, cară nu a lăsat câtuşi de puţin loc imaginaţiei.    

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Evenimentul „Damian & Brothers – Gypsy Rock”, care a avut loc pe 31 martie la Sala Palatului din Bucureşti, s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Alături de Damian şi de orchestra lui, pe scenă au urcat mai mulţi artişti consacraţi, cum ar fi Smiley, Grasu XXL, Alina Eremia, Cristina Bălan, Delia, Loredana, Connect-R, Nicole Cherry, Feli, Cristina Bălan sau Cornel Ilie. Însă vedeta serii a fost Lora!

Şi nu doar datorită vocii, care a fost, şi de această dată, de nota 10! Este vorba despre vestimentaţia artistei – extrem de mulată. Poate mai mulată decât era cazul, dacă ţinem cont de faptul că, atunci când bruneta a îngenuncheat, le-a oferit celor din primul rând un cadou nesperat, după cum se poate vedea în galeria foto de mai sus.

Ce-i drept, Lora a fost „înţepată” pentru apariţia ei. „După încă o repriză cu lăutari şi atât a apărut pe scenă prima invitată care a făcut show. Lora, brunetă, sexy şi dezbrăcată provocator (că îmbrăcată n-am cum să zic că a fost) a cântat “Araclema” în ţigăneşte. Şi a cântat cu foc şi cu plăcere. Mie îmi place din ce în ce mai mult de ea ca artist„, a scris Dan Finţescu în recenzia lui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×