Ce s-a ales de Simona Nae, la 11 ani după singurul ei hit, „Coji de Portocale”. Cum a transformat-o anonimitatea

Silviu Ghering   
în Femei frumoase
07/02/2018, 17:00
Ce s-a ales de Simona Nae, la 11 ani după singurul ei hit, „Coji de Portocale”. Cum a transformat-o anonimitatea GALERIE FOTO

A lansat o piesă care a urcat rapid în topurile din România! Era pe buzele tuturor românilor, elevii o fredonau mereu la şcoală. Era un succes total! Tocmai ce se născuse o nouă stea!

Asta se întâmpla însă în urmă cu 11 ani, când Simona Nae a lansat melodia „Coji de Portocale”. Din păcate, se pare că Simona se alătură artiştilor care au lansat un singur hit în toată cariera lor, iar oamenii îşi aduc aminte de ei doar datorită acelei melodii.

Simona Nae, la 11 ani dupa „Coji de Portocale”

Simona NAe a dispărut din atenţia presei şi a continuat să facă muzică, însă piesele ei n-au mai avut un succes atât de nebun. Pe plan sentimental însă, îi merge foarte bine şi se poate declara împlinită, deoarece este căsătorită şi trăieşte o poveste de iubire fabuloasă. S-a căsătorit în urmă cu patru ani cu Bogdan Topciu, bărbatul alături de care a fost împreună de mai bine de zece ani şi, în ciuda faptului că anii s-au scurs, cei doi se iubesc la nebunie, după cum se vede şi în Galeria Foto!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×